-- Nieuw: supportlinks van diensten die ik gebruik. Start vandaag nog met investeren in aandelen, crypto, vastgoed en crowdfunding --

Extra geld verdienen vanuit huis

Extra geld bijverdienen vanuit huis naast je fulltime baan dat wil toch iedereen? Er kunnen verschillende situaties zijn waarin je naast je fulltime baan op zoek bent naar een extra inkomen. Dankzij het internet zijn er genoeg mogelijkheden om geld te verdienen naast je baan. 

Een lekker zakcentje bij verdienen is tegenwoordig echt niet meer zo moeilijk als vroeger. En dan natuurlijk het liefst zonder dat je er veel tijd in hoeft te steken. In dit artikel benoem ik 5 punten die er voor kunnen zorgen dat geld voor je gaat werken of dat je direct online geld kan verdienen.

Investeren in cryptovaluta

Crypto of cryptocurrency is digitaal geld die je bijvoorbeeld kunt kopen bij Bitvavo. Je kunt het niet in je hand houden en cryptocurrency bewaar je in een digitale portemonnee. Als je cryptomunten hebt gekocht, kun je ze opslaan in een digitale portemonnee: een wallet of een Ledger. Er zijn verschillende soorten digitale wallets. Je kunt cryptocurrency opslaan op je laptop, telefoon of online bewaren. In Nederland wordt cryptocurrency (nog) niet als geld gezien, maar veelal als ruilmiddel. Bekende voorbeelden van cryptocurrency zijn de Bitcoin en Ethereum. Goed om te weten is dat de cryptomunten die geen Bitcoin zijn altcoins worden genoemd. Dit staat voor alternatieve munten in de crypto wereld. Onlangs heb ik een artikel geschreven over crypto staking waarin ik uitgebreid schrijft over cryptocurrency. Lees heel het artikel via deze link.

Vooral bij mensen die traden in cryptomunten en vaak binnen korte termijn aanzienlijke winsten kunnen bijboeken, is de kans om hebberig te worden zeker aanwezig. Wanneer je investeert in cryptocurrency is het daarom van belang om te weten wanneer je het best kunt stoppen. Zolang je je winst niet laat uitbetalen heb je eigenlijk geen winst. Uiteraard kun je ook cryptocurrency 5 jaar laten staan en dan kijken hoeveel het waard is geworden. Kortom je moet geloof hebben in crypto en deze nieuwe manier om online je geld te kunnen verdienen.

Investeren in aandelen

Geld investeren in aandelen doe je om financieel voordeel te behalen. Er zijn vele vormen van investeren. Zo kun je o.a. investeren in gewone aandelen, dividend aandelen, ETF's en in vastgoed. Dit kun je zelf doen, maar ook laten doen door blik op je geld. Het doel daarbij is dat je investering(en) meer waard worden, maar tegelijkertijd zul je het risico moeten accepteren dat het ook verliesgevend kan zijn. Ik investeer met name in dividend aandelen voor de lange termijn voor een passief inkomen. Door van te voren een goed plan te maken en maandelijks een vast bedrag te investeren kun je mooie rendementen behalen in de toekomst. Dit is een hele belangrijke stap, maar wordt helaas nog vaak vergeten. 

Beginnen met een Youtube Kanaal

Om een YouTube kanaal op te zetten moet je eerst in het bezit zijn van een Google account. 

Een kanaal maken met een bedrijfsnaam of een andere naam.

Volg deze instructies om een kanaal te maken dat meer dan één beheerder of eigenaar kan hebben. 

Je kunt je kanaal koppelen aan een merkaccount als je op YouTube een andere naam wilt gebruiken dan die van je Google-account. Meer informatie over merkaccounts

 1. Log in bij YouTube op een computer of op de mobiele site.
 2. Ga naar je kanaallijst.
 3. Maak een nieuw kanaal of gebruik een bestaand merkaccount:
  • Klik op Nieuw kanaal maken om een nieuw kanaal te maken.
  • Maak een YouTube-kanaal voor een merkaccount dat je al beheert door het merkaccount uit de lijst te kiezen. Als dit merkaccount al een kanaal heeft, kun je geen nieuw kanaal maken. Als je het merkaccount in de lijst selecteert, schakel je automatisch over naar het bijbehorende kanaal. 
 4. Vul de gegevens in om je nieuwe kanaal een naam te geven. Klik daarna op maken. Het nieuwe merkaccount wordt gemaakt. 
 5. Om een kanaalbeheerder toe te voegen, volg je de instructies voor het wijzigen van kanaaleigenaren en -beheerders.

Meer informatie over een YouTube-kanaal gebruiken met een bedrijfsnaam of andere naam.

Yes, je bent nu vlogger : )

Als vlogger maak je video’s die je deelt via YouTube waarmee je probeert zoveel mogelijk kijkers aan je te binden, door leuke video’s te maken voor jouw doelgroep en daar kun je geld mee verdienen. Belangrijk is dat je regelmatig, op vaste tijden, video’s plaatst. Zo weten jouw volgers wat ze kunnen verwachten en kun je ze aan je binden. Het belangrijkste is in mijn ogen dat je het leuk vindt om Youtube filmpjes te maken en dat jij je passie erin kwijt kunt, dat ziet namelijk de kijker ook. Techniek en (foutloos) presenteren leer je vanzelf en gelukkig blijven we mensen, dus een foutje en dat alles niet helemaal perfect verloopt, het hoort er gewoon bij.

Voordat je geld gaat verdienen, moet je flink wat tijd investeren in jouw kanaal. Zo heeft YouTube de regel dat je binnen 12 maanden minimaal 4.000 uur bekeken moet zijn. Daarnaast moet je op z’n minst 1.000 abonnees hebben. Nederlandse YouTube advertenties brengen gemiddeld €0,30 tot €4,00 op per 1000 views. Wat je precies verdient hangt af van het onderwerp van je advertenties en van hoeveel kijkers op de advertenties klikken.

Uiteraard ben ik ook begonnen met een YouTube kanaal. De laatste 2 maanden deel ik vaak 1 YouTube video per week. Als je begint met YouTube is je eerste filmpje best lastig. Maar na je eerste filmpje kan het alleen maar beter worden dus volg mij op Youtube. Naast YouTube zijn er nog andere sites waar je Youtube video’s kunt plaatsen, zoals Facebook, Twitter en je website. Zo kun je met hetzelfde materiaal werken aan je bekendheid. Het belangrijkste met video is dat niemand jou kan vervangen en dat je als persoon uniek bent. Dus succes met het opstarten van een Youtube kanaal!

Affiliate links

Als je als affiliate aan de slag gaat, dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers op je website of Youtube kanaal. Immers, hoe meer bezoekers, hoe meer verkopen en hoe meer geld je verdient. In de onlinewereld is affiliate een onderlinge samenwerkingsvorm tussen ondernemers, waarbij ondernemer A een product van ondernemer B promoot. Ondernemer A ontvangt commissie wanneer hij/zij een klant aan ondernemer B oplevert. Affiliate is een mooie manier om jouw resultaat te verhogen. Op deze website staan ook diverse Affiliate links waar ik geld voor krijg. Dankzij BlikopjeGeld heeft een bedrijf een klant erbij gekregen. Daarom krijgt ik in ruil daarvoor een commissie. Het restant gaat naar het bedrijf toe.

Online coaching door Anton Swart

Blik op je geld staat voor beleggen, sparen en financiën. Met Blik op je Geld willen we je graag helpen om te werken aan jouw toekomst. Ook al word je misschien niet 100% financieel vrij, dan is dat nog geen reden om niet te beginnen. Alle inkomsten, waarvoor je niet meer hoeft te werken, zijn toch altijd van harte welkom. Graag neem ik jou mee hoe ik dit doe. Ik geef jou tips en praktische voorbeelden hoe ik met zaken omgaat en tevens deel ik graag mijn inzichten met jou. 

 • Wil je weten hoe geld voor jou werkt?
 • Wil je weten wat de laatste ontwikkelingen zijn over hoe je kunt investeren?

 • Wil je weten of je de juiste keuze gemaakt hebt voor de toekomst?

 • Wil je weten en ontdekken hoe je wederkerende inkomsten krijgt per maand?

 • Wil je werken aan stap voor stap naar steeds meer financieel vrij?

⚠️ Disclaimer ⚠️ Rendement, risico en kosten. Daar draait het om bij beleggen en investeren. In het algemeen geldt: beleggingen waarvan je een hoger rendement kunt verwachten, brengen een hoger risico met zich mee. Welke keuzes je ook maakt, het is nooit zonder risico. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Ook is het goed om te weten dat het kosten met zich mee brengt. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Je blijft altijd verantwoordelijk voor eigen handelen.

Lees ook


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.