-- Nieuw: supportlinks van diensten die ik gebruik. Start vandaag nog met investeren in aandelen, crypto, vastgoed en crowdfunding --

Bitvavo voor beginners | Stop Limit Order | Hoe werkt het?

Een stop limit order plaatsen is essentieel bij Bitvavo om je geld te beschermen. Het is een zeer handige en bovendien simpele methode om de risico’s te managen met het handelen in crypto. Stop limit (of stop loss) geeft rust. Als je een crypto hebt gekocht dan hoop je dat de waarde ervan gaat stijgen. Uiteraard is de markt niet voorspelbaar aangezien crypto volatiel is. Met een stop limit order kun je tijdig je winst pakken of het verlies beperken. 

Bitvavo voor beginners

1.Maak gratis een account aan waarmee je digitale valuta kunt verhandelen, verzenden, ontvangen en bewaren. Toegang tot jouw Bitvavo wallet op zowel mobiel als desktop.

2. Euro's overmaken. Maak euro's over naar jouw Bitvavo wallet via één van de 8 betaalmethodes, waaronder iDeal en Bancontact. Zodra de betaling is voltooid, kun je direct digitale valuta te kopen.

3. Handelen. Koop of verkoop meer dan 50 digitale valuta en betaal maximaal 0.25% handelskosten. Verzend de gekochte digitale valuta naar een externe wallet of bewaar deze op jouw Bitvavo wallet.

Klaar om te beginnen?

Meld je aan bij Bitvavo en koop, verkoop, gebruik en bewaar binnen enkele minuten de valuta van de toekomst.

Bitvavo beginners fouten

Enthousiast door de succesverhalen beginnen veel mensen in het handelen van crypto. Vaak loopt het uit op een teleurstelling doordat veel beginners dezelfde fouten maken. 

Als beginner trap je snel in de val om zonder stop loss te gaan traden. Je verliest onnodig veel geld doordat je gekochte munten door een grens heen gaan terwijl jij even niet op let. Door een stop loss in te stellen voorkom je een hoop ellende.

Bitvavo traden, hoe doe je dat? Iedereen kan Bitcoin traden dus jij ook!

Als je begint met het traden in crypto dan komt er veel op je af. In het begin zie je door de bomen het bos niet meer en dan kan je de fout maken door een broker te kiezen die zeker voor een beginner veel te duur is. In deze video ga ik geavanceerd traden op Bitvavo. Ik laat zien hoe ik Bitcoin koop en een stop limit order plaatst zodat jij ook kan traden tegen lage kosten.

Bitvavo: de basis regels

Als je gedisciplineerd bent en gemakkelijk risico's kunt hanteren dan kun je winst maken met crypto. Vermijd alle pump and dump groepen. Veel nieuwkomers op deze markt denken dat ze kunnen profiteren door contact te leggen met dergelijke groepen. In feite zijn deze strategieën op verkeerde verklaringen en analyses gebaseerd. Je maakt dus een grotere kans om al jouw geld te verliezen.

- begrijp de markt van de crypto wereld

- beheer je risico's

- doe onderzoek naar crypto

- laat je niet gek maken door Youtube

- waar winnaars zijn, zijn ook verliezers

- gebruik tradingview

Bitvavo: van euro naar 50+ crypto valuta

Heb je vragen over dit onderwerp, stel ze dan hieronder.

Bitvavo coaching door Anton Swart

Blik op je geld staat voor beleggen, sparen en financiën. Met Blik op je Geld willen we je graag helpen om te werken aan jouw toekomst. Ook al word je misschien niet 100% financieel vrij, dan is dat nog geen reden om niet te beginnen. Alle inkomsten, waarvoor je niet meer hoeft te werken, zijn toch altijd van harte welkom. Graag neem ik jou mee hoe ik dit doe. Ik geef jou tips en praktische voorbeelden hoe ik met zaken omgaat en tevens deel ik graag mijn inzichten met jou. 

  • Wil je weten hoe geld voor jou werkt?
  • Wil je weten wat de laatste ontwikkelingen zijn over hoe je kunt investeren?

  • Wil je weten of je de juiste keuze gemaakt hebt voor de toekomst?

  • Wil je weten en ontdekken hoe je wederkerende inkomsten krijgt per maand?

  • Wil je werken aan stap voor stap naar steeds meer financieel vrij?

⚠️ Disclaimer ⚠️ Rendement, risico en kosten daar draait het om bij beleggen en investeren. In het algemeen geldt: beleggingen waarvan je een hoger rendement kunt verwachten, brengen een hoger risico met zich mee. Welke keuzes je ook maakt, het is nooit zonder risico. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Ook is het goed om te weten dat het kosten met zich mee brengt. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Je blijft altijd verantwoordelijk voor eigen handelen.

Lees ook


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.