-- Nieuw: supportlinks van diensten die ik gebruik. Start vandaag nog met investeren in aandelen, crypto, vastgoed en crowdfunding --

Bitcoin crash | Crypto crash | sell-off van de Bitcoin

Op dit moment zien we dat de sell-off van de Bitcoin nog niet ten einde is. In deze video geef ik een korte update voor traders en holders. Aan de hand van de technische analyses en fundamentele factoren bekijken we de koersverwachting voor de Bitcoin prijs in de komende week en maanden. Al met al is er dus weinig positiefs maar ik geef je wel een aantal tips hoe je hiermee om kunt gaan. Ik verwacht dan ook een prijsontwikkeling van de Bitcoin die voorlopig volatiel blijft. Ik ben dan ook erg benieuwd wat jouw visie is over Bitcoin.

Geef zeker even een reactie en vergeet niet te abonneren op Youtube.

Bitvavo voor beginners

1.Maak gratis een account aan waarmee je digitale valuta kunt verhandelen, verzenden, ontvangen en bewaren. Toegang tot jouw Bitvavo wallet op zowel mobiel als desktop.

2. Euro's overmaken. Maak euro's over naar jouw Bitvavo wallet via één van de 8 betaalmethodes, waaronder iDeal en Bancontact. Zodra de betaling is voltooid, kun je direct digitale valuta te kopen.

3. Handelen. Koop of verkoop meer dan 50 digitale valuta en betaal maximaal 0.25% handelskosten. Verzend de gekochte digitale valuta naar een externe wallet of bewaar deze op jouw Bitvavo wallet.

Klaar om te beginnen?

Meld je aan bij Bitvavo en koop, verkoop, gebruik en bewaar binnen enkele minuten de valuta van de toekomst.

Bitvavo: de basis regels

Als je gedisciplineerd bent en gemakkelijk risico's kunt hanteren dan kun je winst maken met crypto. Vermijd alle pump and dump groepen. Veel nieuwkomers op deze markt denken dat ze kunnen profiteren door contact te leggen met dergelijke groepen. In feite zijn deze strategieën op verkeerde verklaringen en analyses gebaseerd. Je maakt dus een grotere kans om al jouw geld te verliezen.

- begrijp de markt van de crypto wereld

- beheer je risico's

- doe onderzoek naar crypto

- laat je niet gek maken door Youtube

- waar winnaars zijn, zijn ook verliezers

gebruik tradingview

Bitvavo coaching door Anton Swart

Blik op je geld staat voor beleggen, sparen en financiën. Met Blik op je Geld willen we je graag helpen om te werken aan jouw toekomst. Ook al word je misschien niet 100% financieel vrij, dan is dat nog geen reden om niet te beginnen. Alle inkomsten, waarvoor je niet meer hoeft te werken, zijn toch altijd van harte welkom. Graag neem ik jou mee hoe ik dit doe. Ik geef jou tips en praktische voorbeelden hoe ik met zaken omgaat en tevens deel ik graag mijn inzichten met jou. 

  • Wil je weten hoe geld voor jou werkt?
  • Wil je weten wat de laatste ontwikkelingen zijn over hoe je kunt investeren?

  • Wil je weten of je de juiste keuze gemaakt hebt voor de toekomst?

  • Wil je weten en ontdekken hoe je wederkerende inkomsten krijgt per maand?

  • Wil je werken aan stap voor stap naar steeds meer financieel vrij?

⚠️ Disclaimer ⚠️ Rendement, risico en kosten. Daar draait het om bij beleggen en investeren. In het algemeen geldt: beleggingen waarvan je een hoger rendement kunt verwachten, brengen een hoger risico met zich mee. Welke keuzes je ook maakt, het is nooit zonder risico. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Ook is het goed om te weten dat het kosten met zich mee brengt. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Je blijft altijd verantwoordelijk voor eigen handelen.

Lees ook


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.