-- Nieuw: supportlinks van diensten die ik gebruik. Start vandaag nog met investeren in aandelen, crypto, vastgoed en crowdfunding --

Mintos | Investeren in Crowdlending | Automatisch Beleggen | Huidige rente 12.88%

Mintos werd opgericht in 2015 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste marktplaats in haar soort. Op onze wereldwijde marktplaats kun je beleggen in leningen, jouw risico beheren met verschillende tools en aantrekkelijke rendementen verdienen.

In deze video leg ik je uit hoe je van A tot Z automatisch kunt beleggen in Mintos met een rendement van 12.88 procent.

Video informatie: 0:00 Intro Mintos 0:42 Overzicht account 1:09 Bekijk al mijn Mintos strategieën 1:19 Netto jaarlijks rendement 12.88% 2:17 Verschillende strategieën van beleggen 2:56 Maak een nieuwe strategie 3:00 Aangepaste strategie voor een hoog rendement 5:16 Ik beleg in deze leningen (geen financieel advies) 6:03 Terugkoop leningen altijd op JA 7:10 Rente aanpassen (10 procent tot 30 procent) 9:18 Mocht je vragen hebben geef dan onder deze video een reactie 9:13 Like deze video en abonneer even op dit Youtube kanaal

Laat je geld groeien

Beleggen bij Mintos kan je een hoger rendement opleveren vergeleken met bankdeposito's, populaire internationale indexen voor aandelen, obligaties en onroerend goed. Beleg met zekerheid. Meer dan 99% van de leningen heeft een terugkoopverplichting door de kredietverstrekker. Weet waar je aan begint. De Mintos Risk Score kan je helpen om weloverwogen beslissingen te nemen.

Eenvoudig beleggen

  • Automatisch beleggen, wel zo makkelijk. Zet de koers met onze geautomatiseerde algoritmen en leun achterover.
  • Voor elk inkomen en portefeuille. Verdien aantrekkelijke rendementen, of je nu € 10 of € 500 000 investeert.

Hoe leningen naar Mintos komen

Mintos is uniek op de manier dat we zelf geen leningen verstrekken - ze worden naar het platform gebracht door partner kredietverstrekkers over de hele wereld. Kredietverstrekkers bieden alternatieve financiering voor particulieren en bedrijven. We controleren of de kredietverstrekkers waarmee we samenwerken bewezen resultaten in kredietverstrekking, professioneel risicobeheer en een solide financiële positie hebben.
Om hun leningen te helpen financieren, stellen kredietverstrekkers ze beschikbaar aan beleggers op Mintos.

Beleggen in leningen

Op Mintos kunt u beginnen met beleggen vanaf € 10 per lening. Dat betekent dat iedereen een belegger kan zijn. En het is heel eenvoudig om een volledig gediversifieerde portefeuille te creëren om zo jouw investering te beschermen en een stabieler rendement te behalen. Ga in een mum van tijd aan de slag met geautomatiseerde beleggingsopties of kies zelf de leningen van jouw keuze.

Veel beleggers kiezen ervoor om hun rendement te herinvesteren, zodat hun geld kan blijven werken. Bij genoeg tijd kunnen de inkomsten exponentieel groeien dankzij de kracht van samengestelde interest.

Waarom diversificatie belangrijk is

Elke belegging brengt het risico met zich mee het belegde geld te verliezen. Door in verschillende activa te beleggen, kunnen beleggers de blootstelling aan het falen van individuele beleggingen beperken: elke belegging zal slechts een klein deel van de portefeuille uitmaken, en verlies op het ene gebied kan worden gecompenseerd door winst op een ander gebied - vooral als de individuele activa minder aan elkaar verbonden zijn. Hoewel het risico dat beleggen met zich meebrengt nooit volledig kan worden weggenomen, wordt diversificatie algemeen beschouwd als een belangrijk instrument om risico's te beperken en een stabiel rendement te behalen.

Bescherm je account

Je veiligheid is onze hoogste prioriteit. Helaas vormt cybercriminaliteit een zeer reële bedreiging en financiële accounts kunnen een aantrekkelijk doel zijn voor criminelen. Er zijn echter enkele eenvoudige dingen die je kunt doen om je account te beschermen.

Je wachtwoord is de eerste verdedigingslinie tegen ongeautoriseerde toegang tot je account. Een sterk wachtwoord helpt je account te beschermen. 

Kies een wachtwoord dat je alleen voor Mintos gebruikt. Als een van je andere accounts wordt gehackt, is je account bij Mintos nog steeds beschermd.Gebruik voor je wachtwoord een combinatie van hoofdletters en kleine letters, cijfers en symbolen. Gebruik een wachtwoord van minimaal 9 tekens. Hoe langer het wachtwoord, hoe moeilijker het in het algemeen is om te kraken.

⚠️ Disclaimer ⚠️ Rendement, risico en kosten. Daar draait het om bij beleggen en investeren. In het algemeen geldt: beleggingen waarvan je een hoger rendement kunt verwachten, brengen een hoger risico met zich mee. Welke keuzes je ook maakt, het is nooit zonder risico. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Ook is het goed om te weten dat het kosten met zich mee brengt. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Je blijft altijd verantwoordelijk voor eigen handelen.

Lees ook


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.