-- Nieuw: supportlinks van diensten die ik gebruik. Start vandaag nog met investeren in aandelen, crypto, vastgoed en crowdfunding --

Crypto Apps Nederland | Verstandig Of Niet Om Te Gebruiken?

Wie wil handelen in crypto zal gebruik moeten maken van een handelsplatform of crypto telefoon app. In deze video bespreken we crypto telefoon apps en geven we je inzicht in welke factoren belangrijk zijn om te handelen met een crypto telefoon app. Uiteraard wil je dat deze crypto app makkelijk is in gebruik echter moet je wel weten waar je mee bezig bent.

Bekijk de video: Crypto Voor Beginners: Crypto Telefoon Apps  Verstandig Of Niet Om Te Gebruiken?

Video informatie: 0:00 Intro 0:24 Je kunt veel geld verliezen 0:54 Crypto apps: BLOX, Bitvavo, Bitcoin Meester & Coinmerce 1:17 Is het verstandig om zonder onderzoek Crypto te kopen? 1:28 Doe altijd onderzoek voordat je crypto koopt 2:21 Koop of verkoop niet uit emotie 3:00 Kijk altijd naar de koers uit het verleden (Jaar- halfjaar een maand) 3:54 Uiteraard zijn de apps soms wel handig 4:02 Gebruik altijd eerst Tradingview 4:23 Hoeveel moet je betalen (FEES) om crypto te kopen 4:54 Ik gebruik persoonlijk zo min mogelijk de crypto telefoon app 5:04 Desktop is KING voor crypto

1. BLOX APP om te starten met Bitcoin en andere cryptomunten

Blox is een app van het Nederlandse bedrijf BTC Direct, dat is een bedrijf dat sinds 2013 dient als een makelaar voor cryptomunten. Je vindt een aanbod van 30 verschillende cryptomunten in de app en je kan makkelijk de koers volgen per uur, met dag, per dag of in een grafiek die 12 maanden laat zien. Je kan ook je aandeel in verschillende digitale munten opvolgen in de kluis en je overzicht van transacties raadplegen. Bij elke transactie die je uitvoert, betaal je een relatief lage kost van 1 procent, en je kan vanaf 1 euro Bitcoin of altcoins aankopen.

Met de nieuwe app BLOX is crypto kinderspel! Het enige wat je nodig hebt is je telefoon. In ruil voor gemak die BLOX levert betaal je handelskosten voor iedere transactie die je doet via de app. De kosten van BLOX zijn er redelijk marktconform, ze brengen 1% over iedere transactie in rekening. Dus koop je Bitcoin dan betaal je 1% aan BLOX en ontvang jij 99%

Blox is betrouwbaar. Het bedrijf staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DBN) en voldoet aan de Nederlandse wet- en regelgeving om in Nederland cryptodiensten te leveren.

Een actieve handelaar die wil beschikken over betere volumes, grafieken en een lagere handelscommissie kan het beste gebruik maken van een beurs en handelsplatform die beschikt over een eigen orderboek

Je krijgt direct € 10,– tegoed als je mijn vouchercode gebruikt bij het aanmaken van je account! De code moet je mét de streepjes invoeren: CFBD-6KBA-2DGE

2. Bitvavo APP om te starten met Bitcoin en andere cryptomunten (De goedkoopste van de 3 telefoon crypto Apps)

De Bitvavo app is betrouwbaar en veilig te downloaden via IOS en Android. Deze telefoon App vind ik persoonlijk het fijnste in gebruik en is ook goedkoopste van de 3 telefoon Apps. 50 Digitale valuta verhandelen en maximaal 0.25% handelskosten betalen?

Een eenvoudige interface voor beginnende traders en een geavanceerde interface voor ervaren traders maken de valuta van de toekomst toegangelijk voor iedereen tegen de laagste prijs.

Van euro naar 50+ digitale valuta
Betaal eenvoudig met iDeal, Bancontact of één van de andere 8 betaalmethodes. Koop meer dan 50 digitale valuta met euro, zonder tussenstappen. Indien uw bank Instant SEPA ondersteunt, worden betalingen direct verwerkt.

Aan de slag in 3 stappen
Beschik binnen enkele minuten over de valuta van de toekomst door een account aan te maken bij Bitvavo. Maak euro's over naar uw Bitvavo wallet via één van de 8 betaalmethodes, incl. iDeal en Bancontact. Vervolgens kunt u direct meer dan 50 digitale valuta verhandelen.

- Maak een gratis Bitvavo account;
- Euro's overmaken via iDeal of Bancontact;
- Koop, verkoop en bewaar de valuta van de toekomst.

Eenvoudig te gebruiken, transparante kosten
Via het platform van Bitvavo kunt u digitale valuta verhandelen, gebruiken en bewaren. Door lage kosten, een breed aanbod en een eenvoudige interface probeert Bitvavo digitale valuta voor iedereen toegankelijk te maken.

- De grootste en goedkoopste exchange van Nederland;
- Gevestigd in Nederland met Nederlandstalige ondersteuning;
- Vertrouwd door brokers en institutionele investeerders.

Over Bitvavo
Het Bitvavo-platform werd gelanceerd in 2018, met als doel de kloof tussen traditionele valuta en digitale valuta te overbruggen. Een ambitieus, op ontwikkeling gericht team, gevestigd in Amsterdam, werkt voortdurend aan het verbeteren en uitbreiden van het Bitvavo-platform .
Bitvavo maakt digitale valuta voor iedereen toegankelijk door transparante kosten, een breed aanbod van digitale valuta en een gebruiksvriendelijk platform aan te bieden. Het Bitvavo team wil een belangrijke rol spelen in de opkomst van digitale valuta door haar platform toegankelijk te maken voor miljoenen mensen in heel Europa.

Met het gebruiksgemak van een brokerplatform en de lage kosten van een cryptocurrency exchange, biedt Bitvavo haar gebruikers het beste van twee werelden. Met het combineren van een gebruiksvriendelijk platform en lage kosten heeft Bitvavo de ambitie om marktleider in Europa te worden.

Koop, verkoop en bewaar meer dan 50 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.

3. Coinmerce APP om te starten met Bitcoin en andere cryptomunten

Je wilt te allen tijde toegang hebben tot je crypto. In de trein? Onderweg? Goed. De Coinmerce app heeft de kracht van het Coinmerce platform in je zak. Coinmerce is in 2017 opgericht door een klein team in Nederland. Onze focus ligt op jou, de echte persoon die Coinmerce gebruikt. We verwelkomen alle ervaringsniveaus en richten ons op veiligheid en het veranderen van beginners in professionals. De wereld van cryptocurrenices zit vol met kansen. Coinmerce voegt altijd meer crypto toe en heeft inmiddels 140 verschillende cryptomunten om te kopen. Dit veruit de meeste cryptomunten van de 3 telefoon apps in dit artikel.

De fee's van Coinmerce liggen tussen de 0.40% en 2.5% per transactie. De handelskosten zijn variabel en is afhankelijk van de munt en de huidige vraag en aanbod. Persoonlijk vind ik dit niet transparant van Coinmerce. Bij cryptomunten met een heel laag volume kan deze toeslag echter groter zijn. In dat geval ontvangt u een waarschuwing vooraleer u de munt koopt.

⚠️ Disclaimer ⚠️ Rendement, risico en kosten. Daar draait het om bij beleggen en investeren. In het algemeen geldt: beleggingen waarvan je een hoger rendement kunt verwachten, brengen een hoger risico met zich mee. Welke keuzes je ook maakt, het is nooit zonder risico. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Ook is het goed om te weten dat het kosten met zich mee brengt. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Je blijft altijd verantwoordelijk voor eigen handelen.

Lees ook


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.