-- Nieuw: supportlinks van diensten die ik gebruik. Start vandaag nog met investeren in aandelen, crypto, vastgoed en crowdfunding --

Nederlandse Aandelen: Hoe Ik Onderzoek Doe? ABN AMRO, PHILIPS, AEGON & SHELL NU INTERESSANT?

Technische analyse is techniek die je als belegger kunt gebruiken om te bepalen of het interessant is om een aandeel te kopen. Het doel van technische analyse is om te onderzoeken of een aandeel ondergewaardeerd of overgewaardeerd is. Uiteraard zijn de cijfers van een bedrijf ook belangrijk om de juiste keuze(s) te maken voor een aandeel.

VIDEO INFORMATIE: 0:00 Intro 0:46 Hoe ziet de markt (AEX) er nu uit (mooie kansen) 1:19 Master Blik, Blik op Goud & Blik op zilver 2:21 Markt scannen 4:28 Analyse ABN AMRO 5:33 Analyse PHILIPS 6:31 Analyse AEGON 7:40 Analyse SHELL 6:07 Slot Conclusie: hoe vind ik deze aandelen?

Ik zou het leuk vinden al je op dit YouTube kanaal abonneert en een review schrijft/achterlaat. Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan het duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist.

⚠️ Disclaimer ⚠️ Rendement, risico en kosten. Daar draait het om bij beleggen en investeren. In het algemeen geldt: beleggingen waarvan je een hoger rendement kunt verwachten, brengen een hoger risico met zich mee. Welke keuzes je ook maakt, het is nooit zonder risico. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Ook is het goed om te weten dat het kosten met zich mee brengt. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Je blijft altijd verantwoordelijk voor eigen handelen.

Lees ook


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.