-- Nieuw: supportlinks van diensten die ik gebruik. Start vandaag nog met investeren in aandelen, crypto, vastgoed en crowdfunding --

Bitvavo Geavanceerd uitleg (Swing Traden Voor Beginners) - Leer succesvol te traden

RIDDERKERK (BLIK JE OP GELD) -  De rede dat ik aan swing trading doet is om winst te maken op een beweging die enkele dagen tot zelfs enkele maanden duurt. Dit houdt in dat een swingtrader niet elke minuut van de dag aan zijn of haar scherm moet gekluisterd zitten zoals vaak bij day trading. De gemaakte winst herinvesteer je weer in een nieuwe trade of laat je uitbetalen op je crypto account. Kortom bekijk heel de video. 

Lees meer »

AANDELEN KOPEN: Verlies beperken is belangrijker dan winst maken?!

RIDDERKERK (BLIK JE OP GELD) - De beste manier om de markt te verslaan is je verlies te beperken. Stel dat je €1.000 in een aandeel hebt geïnvesteerd. En deze daalt met 50% in waarde, dan is jouw investering nog maar €500 waard. Om weer terug te komen op die beginwaarde van €1.000, moet je maar liefst 100% winst maken. Snap je het nog? Ik maak eerst 50% verlies en moet dan 100% winst maken om weer uit te komen op €1.000. Om dat uit te leggen moet je eerst de gehele video bekijken. Ik geef 3 tips om je verlies te beperken. Uiteraard hoor ik graag jouw mening!

Lees meer »

Mindset Veranderen; zo doe je dat? De weg naar ''financiële'' vrijheid en een mooier leven!

Verander je gewoontes en verander direct je mindset is de weg naar ''financiële'' vrijheid. Een mens bepaalt zijn eigen leven en laat zich niet nodeloos met allerlei verplichtingen opzadelen en neemt problemen van anderen niet meer op zijn schouders. Je leert om je eigen weg te gaan en dat was voor mij 5000km rijden naar Spanje. Het kan in het begin onwennig zijn en een beetje egoïstisch lijken, maar dat hoeft het niet te zijn. Zolang het een gezond egoïsme is.

Lees meer »

Crypto Staking Uitleg | Bitvavo, Kraken & BlockFI | TOT 12% Rendement Maken Met Cryptocurrenties!

Je kunt met het staken van cryptocurrency geld verdienen. De beloningspercentages hangen af van meerdere factoren. In deze video laat ik je de verschillen zien tussen staken op Bitvavo, Kraken en BlockFI en uiteraard wat het rendement is. Het berekenen van crypto gaat zo in zijn werk: stel dat je 3 maanden meedoet aan staking. Je ontvangt minimaal 20 procent in rendement. In zes maanden krijg je 50 procent rendement en op jaarbasis ontvang je 100%. Kortom kijk heel de video af en geniet zorgeloos van je rendement in crypto.

Lees meer »

Aandelen, Voorkom Verliezen | Waarom Verkoop Ik 70% Van Mijn Aandelen?

Het is een feit dat economische crisissen regelmatig plaatsvinden. Een kredietcrisis of de coronapandemie zie je simpelweg niet aankomen. Op dit moment staan de beurzen ''Sky high'' en dit is een mooi moment om winst te nemen. In deze video laat ik je zien dat het nu het moment is om te verkopen i.p.v. aandelen aan te kopen. Ik hoor graag jouw visie op mijn video en uiteraard ben ik benieuwd naar jouw reactie.

Lees meer »

Crypto Apps Nederland | Verstandig Of Niet Om Te Gebruiken?

Wie wil handelen in crypto zal gebruik moeten maken van een handelsplatform of crypto telefoon app. In deze video bespreken we crypto telefoon apps en geven we je inzicht in welke factoren belangrijk zijn om te handelen met een crypto telefoon app. Uiteraard wil je dat deze crypto app makkelijk is in gebruik echter moet je wel weten waar je mee bezig bent.

Lees meer »

Dividend Aandelen | Wat levert een portfolio op van 7K

Serieuze investeerders kennen ongetwijfeld het rente op rente principe. Bij het herbeleggen van dividend wordt met de ontvangen dividenden weer nieuwe aandelen gekocht. Zo bouwt een belegger grotere posities op waar weer meer dividend over ontvangen wordt, waar vervolgens ook weer meer nieuwe aandelen mee gekocht worden. Door dit keer op keer te herhalen groeit een aandelenpositie exponentieel in plaats van lineair. Vooral voor beleggers met een lange termijn horizon is dit interessant. Bekijk de video en vergeet zeker niet even te abonneren.

Lees meer »

Bitcoin crash | Crypto crash | sell-off van de Bitcoin

Op dit moment zien we dat de sell-off van de Bitcoin nog niet ten einde is. In deze video geef ik een korte update voor traders en holders. Aan de hand van de technische analyses en fundamentele factoren bekijken we de koersverwachting voor de Bitcoin prijs in de komende week en maanden. Al met al is er dus weinig positiefs maar ik geef je wel een aantal tips hoe je hiermee om kunt gaan. Ik verwacht dan ook een prijsontwikkeling van de Bitcoin die voorlopig volatiel blijft. Ik ben dan ook erg benieuwd wat jouw visie is over Bitcoin.

Lees meer »

Bitvavo voor beginners | Stop Limit Order | Hoe werkt het?

Een stop limit order plaatsen is essentieel bij Bitvavo om je geld te beschermen. Het is een zeer handige en bovendien simpele methode om de risico’s te managen met het handelen in crypto. Stop limit (of stop loss) geeft rust. Als je een crypto hebt gekocht dan hoop je dat de waarde ervan gaat stijgen. Uiteraard is de markt niet voorspelbaar aangezien crypto volatiel is. Met een stop limit order kun je tijdig je winst pakken of het verlies beperken. 

Lees meer »

Extra geld verdienen vanuit huis

Extra geld bijverdienen vanuit huis naast je fulltime baan dat wil toch iedereen? Er kunnen verschillende situaties zijn waarin je naast je fulltime baan op zoek bent naar een extra inkomen. Dankzij het internet zijn er genoeg mogelijkheden om geld te verdienen naast je baan. 

Lees meer »

Dividend Aandelen kopen? | Dividend overzicht | AEX

In dit artikel praat ik over Nederlandse dividend aandelen. Met dividend aandelen krijg je maandelijks of om de drie maanden een dividend uitkering per aandeel. Dividend is een uitbetaling van een deel van de winst aan de aandeelhouders. Het doel van het uitkeren van dividend is het aantrekken van beleggers. Dividend kan dan ook gezien worden als een beloning voor mensen die de aandelen gedurende langere tijd vasthouden.

Lees meer »

Aandelen kopen? 5 tips die je moet weten!

Je denkt bij jezelf waar moet ik beginnen als ik aandelen wilt kopen en voor de mensen die al wat langer in aandelen zitten is dit wel de manier waar hun juist nooit gebruik van maken. Het kopen van aandelen is in feite een investering voor korte of lange termijn. Een van de meest voorkomende redenen om aandelen aan te schaffen is om over een bepaalde periode winst te maken.. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van meer rendement op uw spaarrekening door een gedeelte te beleggen in aandelen.

Lees meer »

GRATIS Bitcoin, hoe doe je dat? | Bitcoin & Alcoins | Live Update!

⚠️ Disclaimer ⚠️ Rendement, risico en kosten. Daar draait het om bij beleggen en investeren. In het algemeen geldt: beleggingen waarvan je een hoger rendement kunt verwachten, brengen een hoger risico met zich mee. Welke keuzes je ook maakt, het is nooit zonder risico. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Ook is het goed om te weten dat het kosten met zich mee brengt. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Je blijft altijd verantwoordelijk voor eigen handelen.

Lees meer »