-- Nieuw: supportlinks van diensten die ik gebruik. Start vandaag nog met investeren in aandelen, crypto, vastgoed en crowdfunding --

Hiermee kan ik  je helpen

 

Blik op je geld staat voor beleggen, sparen en financiën. Met Blik op je Geld willen we je graag helpen om te werken aan jouw toekomst. Ook al word je misschien niet 100% financieel vrij, dan is dat nog geen reden om niet te beginnen. Alle inkomsten, waarvoor je niet meer hoeft te werken, zijn toch altijd van harte welkom. 

Ik geef jou tips en praktische voorbeelden hoe ik met zaken omgaat en tevens deel ik graag mijn inzichten met jou. Graag neem ik jou mee wat mijn strategie is. 

  • Wil je weten hoe geld voor jou werkt?
  • Wil je weten wat de laatste ontwikkelingen zijn over hoe je kunt investeren?

  • Wil je weten of je de juiste keuze gemaakt hebt voor de toekomst?

  • Wil je weten en ontdekken hoe je wederkerende inkomsten krijgt per maand?

  • Wil je werken aan stap voor stap naar steeds meer financieel vrij?

Start NU met investeren 

(vanaf 21 jaar)

Gratis 1 op 1 call via Zoom 30 minuten

In dit gesprek gaan we kijken wat je huidige status is en of ik je kan helpen om te werken aan jouw financiële toekomst .

En misschien wel het meest bijzondere eraan? Het is nu tijdelijk gratis 

Benieuwd naar hoe dat kan? Check de link hieronder!

Verantwoord beleggen

Beleggen is het investeren van geld met het idee dat die investering meer waard wordt in de toekomst. Je kunt bijvoorbeeld beleggen in aandelen, indexfondsen, crowdfunding maar ook in cryptomunten of vastgoed. Wanneer past beleggen in jouw situatie? En waar moet je dan op letten?

 

Wanneer beleggen? 

Beleggen is niet voor iedereen een goed idee. Beleg alleen met geld dat je kunt missen. Als de belegging in het slechtste geval weinig of niets oplevert, moet je nog gewoon rond kunnen komen. Je moet nog boodschappen kunnen doen en de huur of de hypotheek en vaste kosten kunnen betalen. 

Wil je beleggen met spaargeld, zorg dan dat je eerst een buffer opbouwt. Heb je meer spaargeld dan de minimumbuffer voor jouw situatie, dan kun je met het geld dat overblijft meer risico nemen en beleggen. 

 

De opbrengst van beleggen 

Je kunt beleggen in aandelen, obligaties of beleggingsfondsen. Maar ook in opties, vastgoed, goud en kunst. Vaak geldt: hoe meer winst je eruit kunt halen, hoe groter het risico. Bij beleggen zijn er verschillende vormen van opbrengst: een jaarlijkse vergoeding, bijvoorbeeld rente of dividend, en koerswinst.  

 

Wat kan ik je leren

- We starten gratis met een 1 op 1 gesprek via ZOOM. We bepreken eerst de vragenlijst die je hebt ingevuld. Vervolgens kunnen we gezamenlijk bekijken of er een click is om verder te gaan in jouw coaching.

 

1 OP 1 begeleiding

Hoewel alles wat ik deel voor veel klanten zal zorgen dat hun vermogen zal gaan groeien via het online investeren is het natuurlijk geen garantie. Ik zal delen wat werkt voor mij, de stappen die ik neem en wat de beste strategie is en dat zal ik met je delen. De resultaten die je hiermee zult bereiken zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de bereidheid om te investeren, marktsentiment, inflatie, de rentestand en je te committeren om bewezen strategieën te volgen.

Ook ben ik geen financieel adviseur. Rendement, risico en kosten daar draait het om bij beleggen en investeren. In het algemeen geldt: beleggingen waarvan je een hoger rendement kunt verwachten, brengen een hoger risico met zich mee. Welke keuzes je ook maakt, het is nooit zonder risico. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Ook is het goed om te weten dat investeren kosten met zich mee brengt. Je blijft altijd verantwoordelijk voor eigen handelen.

Als je je niet in kunt vinden start dan niet met 1 op 1 begeleiding.