-- Nieuw: supportlinks van diensten die ik gebruik. Start vandaag nog met investeren in aandelen, crypto, vastgoed en crowdfunding --

Supportlinks

Extra geld bijverdienen vanuit huis dat wil toch iedereen? Blik op je geld staat voor beleggen, sparen en financiën. Met Blik op je Geld willen we je graag helpen om te werken aan jouw toekomst.  Wil jij weten weten welke platforms ik gebruik/aanraad om bitcoin, cryptocurrencies, vastgoed, crowdfunding, aandelen en edelmetalen te kopen? De onderstaande acties gelden alleen via de onderstaande links. Uiteraard kun je dit doorsturen naar je vrienden. Alvast bedankt! 


Officiële partner van BLIKOPJEGELD.NL


Mijn favoriete ledger THE NANO S PLUS

Beveilig uw bezittingen en verken Web3 met de nieuwe Ledger Nano S Plus. Neem de iconische Ledger Nano S en maak hem DeFi- en NFT-vriendelijk.

Al jouw digitale activa op één plek beveiligd. Houd er rekening mee dat Ledger Nano's op voorraad zijn en vandaag worden verzonden.


Start met beleggen in Vastgoed in 17 landen & 6 sectoren in de eurozone met 5,66% rendement * 

Deelname vanaf €189 per aandeel

(incl. kosten en inschrijfcommissie)

- 20.000+ aandeelhouders sinds 2017

- Spreiding over 12 landen

- €900 miljoen geïnvesteerd vermogen in meer dan 50 vastgoedobjecten


Bitvavo mijn favoriete Nederlandse cryptocurrency exchange

Handel, koop, verkoop en bewaar meer dan 50 digitale valuta bij het grootste en goedkoopste cryptocurrency handelsplatform van Nederland. Dit platform is ideaal voor handelaren vanwege het gebruiksgemak en ruim assortiment aan cryptocurrencies. Klaar om te beginnen?

Meld je aan bij Bitvavo en koop, verkoop, gebruik en bewaar binnen enkele minuten de valuta van de toekomst.

Tijdelijk een welkom bonus: Verhandel €1000 zonder handelskosten, alleen via de onderstaande knop.

 


Registreer je bij Bybit en ontvang nu jouw 5.030 USDT!

Begin je crypto-avontuur met Bybit en sluit je aan bij onze gemeenschap van meer dan 10.000.000 gebruikers wereldwijd.

Veel crypto-investeerders slaan hun digitale activa op beurzen of in koude opslag voor langdurige bewaring. Deze strategie helpt hen echter niet om hun beleggingsposities te laten groeien. Tijdelijk een welkom bonus: Meld je nu aan en ontvang 5.030 USDT via onderstaande knop.Bezit goud, zilver en andere edele metalen vanaf slechts €1

Laat je portfolio schitteren. Koop, verkoop of ruil fysiek gedekte metalen en diversifieer uw portefeuille. Alle edelmetalen staven zijn edelmetaal van beleggingskwaliteit en geaccrediteerd door LBMA. Het is jouw wettelijke eigendom — opgeslagen in een zwaarbeveiligde kluis voor de goudmarkt in Zwitserland. Metalen hebben de neiging om hun waarde te behouden wanneer andere valuta's dat niet doen. Het is een waardeopslag voor de lange termijn en een slimme manier om uw portefeuille te diversifiëren en te versterken. 


Mintos is investeren in crowdlending. Automatisch beleggen met een huidige rente van 12,88%

Mintos is de toonaangevende wereldwijde marktplaats voor het beleggen in leningen. Kies uit duizenden mogelijkheden, allemaal op één plek. Op Mintos kunt u beginnen met beleggen vanaf € 10 per lening. 

Veel beleggers kiezen ervoor om hun rendement te herinvesteren, zodat hun geld kan blijven werken. Bij genoeg tijd kunnen de inkomsten exponentieel groeien dankzij de kracht van samengestelde interest.

Ontdek onze waardevolle online coachingstrajecten

Start met Masterblik, Blik op goud of Blik op zilver en ik zal je persoonlijk begeleiden tot een pro. We beginnen met een gratis online intake zodat we gezamenlijk kunnen bekijken wat het beste bij jou past zodat we samen kunnen streven naar het best haalbare resultaat en rendement! 


Relevant financieel-economisch nieuws in je mailbox? 

(1700+ mensen gingen je al voor​)

Wil je weten hoe geld voor jou werkt? En wil je weten wat de laatste ontwikkelingen zijn over hoe je kunt investeren?

Meld je dan nu aan!

⚠️ Disclaimer ⚠️

Rendement, risico en kosten. Daar draait het om bij beleggen en investeren. In het algemeen geldt: beleggingen waarvan je een hoger rendement kunt verwachten, brengen een hoger risico met zich mee. Welke keuzes je ook maakt, het is nooit zonder risico. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Ook is het goed om te weten dat het kosten met zich mee brengt. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Je blijft altijd verantwoordelijk voor eigen handelen.