-- Nieuw: supportlinks van diensten die ik gebruik. Start vandaag nog met investeren in aandelen, crypto, vastgoed en crowdfunding --

Jouw financiële bioscoop

Op blikopjegeld.nl vind je de nieuwste video's en actuele onderwerpen over investeren.

Bekijk de nieuwste video's over beleggen, sparen en financiën.

Nieuwste Video Updates

De beste manier om de markt te verslaan is je verlies te beperken. Stel dat je €1.000 in een aandeel hebt geïnvesteerd. En deze daalt met 50% in waarde, dan is jouw investering nog maar €500 waard. Om weer terug te komen op die beginwaarde van €1.000, moet je maar liefst 100% winst maken. Snap je het nog? Ik maak eerst 50% verlies en moet dan 100% winst maken om weer uit te komen op €1.000. Om dat uit te leggen moet je eerst de gehele video bekijken. Ik geef 3 tips om je verlies te beperken. 

VIDEO INFORMATIE: 00:00 Intro 02:11 Website onderzoek 03:38 Tradingview 05:15 Simply Wall St (aandelen screener) 12:08 Afsluiting 

Vind je een video waardevol? Deel dit met je vrienden!

CRYPTO NIEUWS

Schuift regelmatig aan bij de Crypto update van mijn portfolio. Ben je benieuwd welke cryptomunten een goed 2023 tegemoet gaan?

Ik geef je regelmatig een update!

Bekijk alle Crypto video's

 

Beleggen & Aandelen

Beleggen in aandelen is het investeren van geld in de hoop dat het in de loop van tijd groeit. Heb je een verzoek voor een bepaald onderwerp?

Laat het ons weten.

Crowdfunding en crowdlending

Investeren in Crowdlending, hoe doe je dat, hoe zit het met risico, kosten en rendement? Wat is het verschil tussen de platforms en hoe kun je investeren?


Relevant financieel-economisch nieuws in je mailbox? 

(1700+ mensen gingen je al voor​)

 

Wil je weten hoe geld voor jou werkt? En wil je weten wat de laatste ontwikkelingen zijn over hoe je kunt investeren?

Meld je dan nu aan!

 

⚠️ Disclaimer ⚠️ Rendement, risico en kosten daar draait het om bij beleggen en investeren. In het algemeen geldt: beleggingen waarvan je een hoger rendement kunt verwachten, brengen een hoger risico met zich mee. Welke keuzes je ook maakt, het is nooit zonder risico. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Ook is het goed om te weten dat het kosten met zich mee brengt. Aan de inhoud van de video of Podcast kunnen geen rechten worden ontleend. Je blijft altijd verantwoordelijk voor eigen handelen.